Тимеа Бабош и Кристина Младенович спечелиха титлата на двойки при

...
Тимеа Бабош и Кристина Младенович спечелиха титлата на двойки при
Коментари Харесай

Бабош и Младенович с титлата на двойки на Australian Open

Тимеа Бабош и Кристина Младенович завоюваха купата на двойки при дамите на Откритото състезание по тенис на Австралия. На финала на "Род Лейвър Арина " румънката и французойката победиха с 6:4, 6:3 поставените под номер 2 в схемата рускини Елена Веснина и Екатерина Макарова.

Това е първи шампионски трофей за Бабош и Младенович като тим от шампионатите от "Големия шлем ". Те са първите представителки на Унгария и Франция, които печелят купата на двойки при дамите на "Мелбърн Парк ".

Тимеа Бабош и Кристина Младенович се класираха за финала при дуетите на Уимбълдън през 2014 година, само че изгубиха против италианките Сара Ерани и Роберта Винчи.

24-годишните Бабош и Младенович изоставаха с 2:4 в първата част, само че реализираха поврат до 6:4 и поведоха в резултата. Във втория сет рускините поведоха с ранен пробив, само че още веднъж разрешиха на техните съпернички да завоюват следващи геймове.

Елена Веснина и Екатерина Макарова са шампионки на двойки от Ролан Гарос, Уимбълдън и Откритото състезание на Съединени американски щати./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР