Тимът от Серия А Аталанта продължава да проявява голям интерес

...
Тимът от Серия А Аталанта продължава да проявява голям интерес
Коментари Харесай

Аталанта се завръща в България с нов семинар през декември

Тимът от Серия " А " Аталанта продължава да демонстрира огромен интерес към българския пазар. След като пред няколко седмици клубът провежда семинар на тематика " Скаутинг и видео разбор " в София, а след няколко дни ще посрещне българска делегация от заинтригувани в базата си в Бергамо, през декември ще провежда ново събитие в България. В рамките на три дни - сред 14 и 16 декември управлението на школата ще дойде в София, с цел да изнася лекции пред българската аудитория.

Този път семинарът ще е ориентиран към треньорската активност и практиките в ежеднвената работа в академията, само че ще бъде и едно самобитно допълнение и задълбочаване на тематиките, стартирани на първия семинар. Курсът ще е подобаващ както за експерти в сферата, по този начин и за всички фенове, които имат предпочитание да изградят своите знания в активността и да се срещнат с работата на една от най-успешните школи в италианския футбол.

Школата на Аталанта е една от най-проспериращите сега на Апенините, като в последните години е продала лични фрагменти за близо 200 милиона евро. Отборът завоюва постоянния сезон на Кампеонато Примавера 1 през предходната година, а нападателят Муса Бароу стана голмайстор на шампионата и към този момент е съществена част от първия състава на отбора от Бергамо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР