Тимът на Йънг Бойс се класира за груповата фаза на

...
Тимът на Йънг Бойс се класира за груповата фаза на
Коментари Харесай

"Йънг Бойс" разби мечтите на "Динамо" Загреб за 2 минути

Тимът на " Йънг Бойс " се класира за груповата фаза на Шампионската лига за пръв път в своята история. Швейцарците завоюваха с 2:1 гостуването си на " Динамо " Загреб в среща-реванш от плейофите на най-авторитетния клубен шампионат. Първият дуел приключи 1:1 и с общ резултат 3:2 " жълто-черните " не престават напред.

Успехът пристигна след цялостен поврат, сбъднат за две минути. " Динамо " поведе в 7-ата минута посредством Хайрович и хърватите смятаха, че огромната цел е близо. " Йънг Бойс " обаче първо изравниха в 64-ата минута, когато Гийом Оаро се разписа от дузпа, отсъдена за фаул на Леовац против Асале. Две минути по-късно още веднъж Оаро оформи крайното 2:1 за гостите.

Така " Йънг Бойс " ще дебютира в групите на Шампионска лига, а " Динамо " Загреб ще опита да се реваншира на почитателите си с положителни игри в Лига Европа.
Снимка: БГНЕС
В друга плейофна среща довечера " Аякс " и " Динамо " Киев си спретнаха нулево реми, за което голяма заслуга има вратарят на украинците Денис Бойко. Холандците изпуснаха и дузпа, само че в последна сметка влизат в групите на Шампионската лига поради успеха с 3:1 в първия мач.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР