Тимът на Виртус Болоня се поздрави с втората си поредна

...
Тимът на Виртус Болоня се поздрави с втората си поредна
Коментари Харесай

Страхотна серия в края донесе втора поредна победа на Виртус

Тимът на Виртус Болоня се поздрави с втората си поредна победа в Евролигата. След като преди два дни завоюва дуела си с АЛБА Берлин, довечера момчетата на Серджо Скариоло надделяха и Макаби Тел Авив със 78:73 (20:16, 24:25, 13:19, 21:13) в среща от 14-ия кръг на конкуренцията. 

Така италианците реализират шестия си триумф за сезона и заемат 13-ото място в класирането с баланс от 6-8, до момента в който Макаби е осми с актив от 7-7. 

През цялото време дуелът бе извънредно равносилен, като до развръзката се стигна посредством мощна серия на домакините от Болоня. При резултат 59:66 в интерес на израелците италианският отбор реагира чудесно с 13 поредни точки на сметката си и по този начин резервира преднината си до финалната сирена. 

Даниел Хакет и Милош Теодосич бяха най-резултатни за спечелилите с по 15 точки като сърбинът добави и 6 асистенции. Торнике Шенглия способства с още 12 точки. 

Лоренцо Браун завърши с 18 точки и 6 асистенции за Макаби, до момента в който Джош Небо и Бонзи Колсън вкараха надлежно по 11 и 10 точки.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР