Тимът на ЦСКА-София разби Левски на Георги Аспарухов при талантите

...
Тимът на ЦСКА-София разби Левски на Георги Аспарухов при талантите
Коментари Харесай

Червените минаха през Левски при младшата

Тимът на ЦСКА-София разруши Левски на " Георги Аспарухов " при гениите родени 2001-2002 година в мач от 7-ия кръг на столичното състезание. " Червените ", които играха с футболисти, родени най-вече през 2001 година, завоюваха изцяло справедливо. Тимът на домакините, воден от Борислав Кьосев, бе формиран от 8-9 играчи, родени през 2002 година.

Гостите започнаха по-добре срещата, като в границите на няколко минути взеха удобна преднина. Първо Асен Дончев откри резултата в 17-ата минута с удар от 19 метра, а в 20-ата Христо Радков удвои, откакто стражът Денис Венциславов не се намеси добре при удар на футболист в алено.

Един от най-хубавите играчи на " сините " Мартин Петков получи пряк червен картон за удар без топка в 36-ата минута. Решението на съдията бе оспорвано от щаба на " сините ", защото Любомир Митков на " алените " държеше своя съперник, който се опита да се измъкне, като при опита го удари в с лакът в лицето.

През втората маст Митко Митков оформи крайното 0:3 в 67-ата минута, а триумфът изведе отбора на Сашо Борисов на върха в класирането. " Червените " записаха шести следващ триумф, като имат актив от 19 точки. Левски е шести с 13 точки.

Снимка:viasport.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР