Тимът на ЦСКА 1948 пусна в продажба дарителски билети за

...
Тимът на ЦСКА 1948 пусна в продажба дарителски билети за
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 пусна дарителски билети за мача с ЦСКА-София

Тимът на ЦСКА 1948 пусна в продажба дарителски билети за мача от първия кръг против ЦСКА-София на 7 август. Това е методът последователите на клуба да изразят поддръжката си за дуела, който за жал ще се играе без аудитория. Един от ентусиастите ще завоюва и премия. Вярвам, че новината си заслужава да доближи до повече почитатели, оповестява уеб сайтът на новаците в Първа лига.

“ЦСКА стартира продажба на дарителски билети за мача от първия кръг на efbet Лига против ЦСКА-София, който ще се състои на 7 август от 20:00 ч. на Националния стадион. Дарителските билети за мача ще са в три категории - от 15 лв., от 20 лв. и от 100 лв.. Те могат да се закупят от мрежата на Eventim и онлайн в сайта”, оповестява новакът в родния футболен хайлайф.

Както е известно, поради противоепидемичните ограничения в страната, на трибуните няма да бъде допускана аудитория. “С покупката на дарителски билет вие на този стадий не си осигурявате място на стадиона, само че сигурно помагате с извънредно значимо подаяние на ЦСКА в битката. Това е виртуален пропуск, с който можете да демонстрирате мощната си поддръжка към тима в това първо огромно предизвикателство от дългия сезон в efbet Лига.

Важно е да отбележим, че един от вас ще получи и специфична премия след покупката си на дарителски билет. Кодовете от билетите ще бъдат записвани и след това ще вземат участие в лотария, в която огромната премия ще бъде флагът на ЦСКА 1948 от тази паметна среща на Националния стадион”, се споделя още на уеб страницата на ЦСКА 1948.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР