Тимът на Стойчо Младенов Кайсар завърши 0:0 в домакинството на

...
Тимът на Стойчо Младенов Кайсар завърши 0:0 в домакинството на
Коментари Харесай

Тимът на Стойчо Младенов за пети пореден път със суха мрежа


Тимът на Стойчо Младенов Кайсар приключи 0:0 в семейството на Атирау от казахстанското състезание. Така тимът от Кизилорда не позволи гол в пети следващ мач. Преди мача с Атирау, който е някогашен отбор на Екзекутора на Ливърпул, отбраната на Кайсар не позволиха гол поредно против Ордабаси (воден от Георги Дерменджиев), Тобол, Шахтьор (Караганги) и Кизил Жар (воден от Никола Спасов). Отборът на Младенов е осми с 11 точки от 11 мача, до момента в който водач е първенецът Астана.

Двубоят се игра на връх 42-годишния рожден ден на помощник-треньора и легенда на ЦСКА Тодор Янчев. Кайсар имаше повече положения за гол, само че шансът не бе с отбора. Нулевото тъждество е второ следващо за " вълците "

В същото време Кизил Жар на Спасов претърпя най-големия провал след завръщането си в елита. Отборът катастрофира с 0:5 на терена на Иртиш. Още през първото полувреме Кизил Жар бе позволил три гола. Отборът на Спасов е на десето място от 12 участника в казахстанското състезание. Ордабаси на Дерменджиев е на четвърта позиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР