Тимът на Сейнт Луис Блус спечели със 7:6 престрелката със

...
Тимът на Сейнт Луис Блус спечели със 7:6 престрелката със
Коментари Харесай

Сейнт Луис надви Сан Хосе в мач с 13 гола

Тимът на Сейнт Луис Блус завоюва със 7:6 престрелката със Сан Хосе Шаркс в постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

BLUES WIN!!!!!!!!!!
— St. Louis Blues (@StLouisBlues)
Гостите от Мисури позволиха първото попадение в срещата още 17 секунди след нейното начало, когато Тимо Майер преодоля Виле Хусо. Все отново носителите на купа „ Стенли “ за 2019 година изравниха 6:08 след старта на дуела, с помощта на Марко Скандела, който означи своя първи гол за сезона, само че 11 секунди след средата на първата част Евандър Кейн върна преднината на „ Акулите “ при игра с човек повече.

(Sigh) We’re tied again.
— St. Louis Blues (@StLouisBlues)
Във втората част, първото попадение бе за Блус, като негов създател бе Сами Блайс 3:34 след нейното начало, преди Тимо Майер още веднъж да изведе домакините напред при числено преимущество 6:43 след началото на срещата. Само 45 секунди по-късно Брейдън Шен възвърне равенството, само че 34 секунди след средата на дуела Кейн означи своя втори гол за срещата и още веднъж изведе домакините напред. До почивката равенството още веднъж бе възобновено с помощта на Зак Санфорд, който се разписа 1:44 преди сирената.

" THIS IS CRAZY. "

Couldn't have said it better ourselves,.
— St. Louis Blues (@StLouisBlues)
В последните 20 минути пристигна и първото водачество за Блус, откакто Маккензи МакИйхърн се разписа при игра с човек по-малко 1:18 след началото на частта. 55 секунди по-късно, домакините изравниха с помощта на Кевн Лабанк, само че равенството се резервира единствено 1:07. То бе развалено от Райън О‘Райли. Преднината на гостите оцеля 3:11, като Лагон Котюр направи 6:6, преди 7:14 след началото на последната част Марко Скандела да оформи крайното 7:6 в интерес на Блус със своя втори гол за деня.

First shorty of the season for the Blues and it was a BEAUTY! |
— St. Louis Blues (@StLouisBlues)
Днешната победа е по номер 11 в 21 мача от началото на сезона за Блус, като с актив от 24 точки те заемат третото място в Западната дивизия на НХЛ. Сан Хосе от своя страна позволиха 11 проваляне в 18 срещи и са на последната-осма позиция в Западната дивизия с 16 пункта.

EVERYBODY GETS A GOAL!!!!!!
— St. Louis Blues (@StLouisBlues)
В идващите си срещи и двата тима ще гостуват в понеделник вечер, като Сейнт Луис ще посетят Анахайм Дъкс, а Сан Хосе ще се изкачи до Денвър за среща с Колорадо Аваланч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР