Тимът на Сент Етиен продължи със стопроцентовия си актив от

...
Тимът на Сент Етиен продължи със стопроцентовия си актив от
Коментари Харесай

Сент Етиен подчини Олимпик М насред Марсилия

Тимът на Сент Етиен продължи със стопроцентовия си актив от началото на сезона, откакто записа трета поредна победа от три дуела. Този път момчетата на Клод Пюел надвиха с 2:0 като посетител над тима на Олимпик Марсилия в отсрочен дуел от първия кръг. „ Зелените " даже още нямат позволен гол във вратата си, като в това време са отбелязали шест.

Сент Етиен откри резултата още в шестата минута, когато опитният нападател на отбора - Ромен Амума, засече топката след подаване на Иван Масон в наказателното поле.

Марсилия потегли в офанзиви, само че вместо това получи втори гол четвърт час преди края, когато Денис Буанга приключи сполучливо една контраофанзива с изстрел сред трима играчи на домакините.

Не може да не се означи, че възпитаниците на Клод Пюел имаха сериозен шанс, защото марсилци пропуснаха много благоприятни условия да се върнат в мача. Някои от пропуските на хората на Вилаш-Боаш бяха фрапантни.

С тази победа „ зелените “ водят безапелационно в класирането с девет точки, до момента в който Марсилия са осми с шест точки след три дуела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР