Тимът на се поздрави с много важна победа в битката

...
Тимът на се поздрави с много важна победа в битката
Коментари Харесай

Важна победа изстреля Кьолн извън опасната зона

Тимът на се поздрави с доста значима победа в борбата за оцеляване в немския футболен хайлайф. " Козлите " надиграха с 3:1 вкъщи един от директните си съперници за оставане в Първа Бундеслига -. Срещата бе от 19-ия грък и след нейния край Кьолн се изкачи на 14-о място в подреждането с 18 точки. Арминия пък е в рисковата зона - 16-а позиция със 17 точки.

Големият воин на Кьол през днешния ден бе. Той осъществя първите две попадения в мача през първата част. В 10-ата минута Волф направи добавка отблизо разстояние за 1:0, откакто стражът на гостите в началото бе отбил удар с глава на различен футболист на " козлите ". В 28-ата минута Волф откри топката по превъзходен метод от въздуха и с фалцов удар я изпрати във вратата на Ортега за 2:0.

След почивката двата отбора си размениха по едно попадение, само че голът за Арминия пристигна при резултат 3:0, до който се стигна след попадение в 63-ата минута на, който изскочи самичък против Ортега и не сбърка. В 73-ата означи гола на утехата за Арминия, като бе прецизен на празна врата след асистенция на Фабиан Клос.

Бундеслига 19 кръг, неделя 31 януари  Кьолн 3:1краен резулат  Арминия Билефелд
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР