Тимът на Сампдория надигра с 5:3 като гост Сасуоло в

...
Тимът на Сампдория надигра с 5:3 като гост Сасуоло в
Коментари Харесай

Сампдория се разправи със Сасуоло в мач с 8 гола, дядо Куалярела не спира да бележи

Тимът на Сампдория надигра с 5:3 като посетител Сасуоло в мач от 28-ия кръг на италианската Серия “А”. След тази победа Сампдория заема осмо място в класирането с 42 точки. Сасуоло пък към този момент в 7 следващи срещи в шампионата няма победа и е 12-и с 32 точки.

Бившият състезател на “неровердите” от Сасуоло Грегоар Дефрел даде задатък на гостите от Генуа в резултата с гол в 15-ата минута, когато се възползва от асистенция на Фабио Куалярела, майсторски овладя топката на гърди и я заби с удар от близко в противниковата врата.

5ampdoria. pic.twitter.com/rUzBjJSqHD
— U.C. Sampdoria (@sampdoria) March 16, 2019 В края на първото полувреме феновете на “Мапеи” видяха цели три гола в границите на три минути. Първо 36-годишният деец Фабио Куалярела означи следващия си (№21) гол от началото на сезона в Серия “А”. Лидерът в подреждането при голмайсторите изпрати топката в долния ляв ъгъл на безпомощния Андреа Консили с удар отвън наказателното поле.

Само две минути по-късно Жереми Бога бе прецизен за 1:2, като изпрати топката във вратата на Емил Аудеро съвсем от голнинията след центриране по земя отдясно. Само минута по-късно обаче Карол Линети възвърне преднината на гостите от два гола. Полякът бе прецизен с акуратен шут от границата на наказателното поле.

Минута след начолото на второто полувреме резултатът стана още по-неприятен за домакините. Денис Прает с прелестен удар от въздуха засече топката след центриране отляво и опъна мрежата зад Консили.

Da incorniciare. #SassuoloSamp 3-5 pic.twitter.com/CjMzyRCuTJ
— U.C. Sampdoria (@sampdoria) March 16, 2019 В 63-ата минута Алфред Дънкан направи резултата 2:4 с отдалечен изстрел, при който се получи рикошет в тялото на футболист на Сампдория. след това бе ред да запише името си измежду реализаторите и на Маноло Габиадини, който в 72-ата минута “прониза” Консили за 2:5. За този гол виновност носи и вратарят на Сасуоло, който направи неприятен опит да откри собствен съотборник от навън, състезател на Самп открадна топката и тя попадна в Габиадини, който с диагонален удар я насочи в мрежата. И това обаче не бе всичко, тъй като в 92-ата минута резервата Кума ел Бабакар означи третия гол за " неровердите " и оформи крайния резултат.
СТАТИСТИКА НА МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА КЛАСИРАНЕ ПОДРЕЖДАНЕ ПРИ ГОЛМАЙСТОРИТЕ Серия А 28 кръг, събота 16 март  Сасуоло 3:5краен резулат  Сампдория
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР