Тимът на Рома се класира за осминафиналите на Шампионската лига,

...
Тимът на Рома се класира за осминафиналите на Шампионската лига,
Коментари Харесай

Рома не сгреши срещу Карабах и спечели групата с Челси и Атлетико

Тимът на Рома се класира за осминафиналите на Шампионската лига, като съумя и да приключи преди всичко в крайното класиране в Група “С”. “Вълците” надвиха на своя стадион “Олимпико” с 1:0 над Карабах и събраха 11 точки. Със същия брой актив финишира и Челси, само че след успеха си с 3:0 в Рим и равенството 3:3 в Лондон, “джалоросите” заслужиха първото място в групата, а “сините” остават втори. Атлетико Мадрид е трети в крайното нареждане със 7 точки, откакто през днешния ден приключи 1:1 с Челси в британската столица, а на последната четвърта позиция е Карабах. Силите на отбора от Азербайджан стигнаха за 2 точки в групата, като тимът записа две равенства с Атлетико Мадрид и на процедура скапе сметките на сипанците.

DAJE ROMA! SIAMO PRIMI! #RomaQarabag 1-0 pic.twitter.com/P9bgfGZlVo
— AS Roma (@OfficialASRoma) December 5, 2017
Единственото попадение на “Олимпико” довечера означи аржентинският нападател Диего Пероти в 53-ата минута. През първото полувреме играчите на Еузебио Ди Франческо по този начин и не съумяха да пробият защитната стена на съперника си. Осем минути след почивката домакините съумяха да матират защитата на Карабах с офанзива през центъра, при която Един Джеко се озова самичък против стража Ибрахим Сехич. Босненският нападател не съумя да преодолее сънародника си, който избави, само че топката попадна право на главата на работилия съобразително в тази обстановка Диего Пероти, който с добавка на празна врата осъществя скъпото попадение. При гола останаха и леки подозрения за засада на Джеко.

 Рома - Карабах @@@

До края на срещата “вълците” имаха и други благоприятни условия да създадат успеха си по-убедителна, само че по този начин или другояче те съумяха да задържат комфортния за тях резултата и се класираха за идната фаза като спечелили в своята група.

РОМА - КАРАБАХ 1:0
1:0 Пероти (53)

СТАТИСТИКА НА МАЧА

КЛАСИРАНЕ

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР