Тимът на Ред Бул Залцбург разби с 4:0 като домакин

...
Тимът на Ред Бул Залцбург разби с 4:0 като домакин
Коментари Харесай

Ред Бул Залцбург съсипа Брюж в реванша

Тимът на Ред Бул Залцбург разруши с 4:0 като хазаин Клуб Брюж в мач-реванш от 1/16-финалите на Лига Европа. По този метод австрийците заличиха пасива си от първата среща, която изгубиха с 1:2 и с общ резултат 5:2 отстраниха белгийския си съперник.

Мунас Дабур пропусна дузпа за Залцбург в 11-ата минута, само че това не смути австрийците и още перди почивката те осъществиха три попадения. В 17-ата минута Ксавер Шлагер с доста хубав удар отвън наказателното поле опъна мрежата зад стража Етан Хорват, изпращайки топката в горния му ляв ъгъл. В 28-ата минута домакините сътвориха хубава офанзива по десния фланг, която разреши на Патсон Дака да стреля от напълно близко разстояние и той преодоля Хорват за 2:0. Две минути преди края на първата част Дака още веднъж се измъкна от отбраната на гостите и с техничен удар насочи топката в долния десен ъгъл. В четвъртата минута на добавеното време Дабур се реваншира за пропуща си от бялата точка и означи последния гол в мача, правейки успеха на австрийците още по-изразителна.
СТАТИСТИКА НА МАЧА МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 21 февруари  Ред Бул Залцбург 4:0краен резулат  Брюж
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР