Тимът на Португалия се изправя срещу Иран в Саранск в

...
Тимът на Португалия се изправя срещу Иран в Саранск в
Коментари Харесай

Съставите на Иран - Португалия

Тимът на Португалия се изправя против Иран в Саранск в последния си дуел от Група “В” на Мондиал 2018. Европейският първенец се бори за мястото си на осминафиналите, като има 4 точки, с колкото е и Испания, който по същото време среща Мароко. Иранците пък са с 3 пункта и също ще се хвърлят крепко. Африканците са без точков актиw. Ситуацията е толкоз завързана, че може да се стигне даже до изтегляне на чоп за определянето на крайния победител. Първият в групата ще спори с Русия, а вторият - с Уругвай.

Изненадата в състава на португалците е включването като титуляр на Рикардо Куарешма. В офанзива Андре Силва ще е сътрудник на Кристиано Роналдо, а Адриен Силва също получава късмет.

Иранците ще търсят изненадата със Сардар Азмун в предни позиции. Титуляр е и голмайсторът на холандското състезание Алиреза Джаханбахш, който се включи чудесно против " Ла Роха ".

Двубоят стартира в 21:00 часа.

Съставите:
ИРАН: Бейранванд, Поуралиганджи, Хаджисафи, Хосейни, Рамин, Езатолахи, Омид, Амири, Тораби, Джаханбахш, Азмун ПОРТУГАЛИЯ: Руи Патрисио, Седрик, Пепе, Фонте, Герейро, Карвальо, Адриен Силва, Куарешма, Марио, Андре Силва, Кристиано
ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!
ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА РУСИЯ ТУК! ФОТОГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА УРУГВАЙ ТУК! Мондиал 2018 3 кръг, понеделник 25 юни  Иран 21:00предстои  Португалия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР