Тимът на Португалия може да е победил опонента си от

...
Тимът на Португалия може да е победил опонента си от
Коментари Харесай

Халф на Португалия: Детайлите ще направят разликата срещу Швейцария

Тимът на Португалия може да е победил съперника си от 1/8-финалите на Световното състезание Швейцария с 4:0 през юни, само че халфът Вилиам Карвальо счита, че неговият тим ще бъде фокусиран върху детайлите, когато се срещнат още веднъж във вторник за място на четвъртфиналите.

„ Сигурен съм, че ще се надигнем против швейцарски тим, който се стреми доста да владее топката и сме подготвени за това. Имаше изненади на този Мондиал, това е реалност, би трябвало да сме съсредоточени от първата до последната минута, тъй че нещата да вървят по нашия метод, а не по противоположния “, сподели Карвальо.

Европейският първенец с Португалия през 2016 година има вяра, че изненадващото проваляне от Република Корея (1:2) е помогнало да бъдат направени съответните заключения.

„ Мисля, че Португалия би трябвало да играе както в първите два мача – като едно цяло от началото до края. Знаем, че ще се надигнем против доста твърд противник и детайлите ще имат значение. Говорим за два огромни национални тима, които ще дадат всичко от себе си, с цел да завоюват, а детайлите ще създадат разликата. Имаме топ играчи и от първия ден знаехме, че желаеме да стигнем допустимо най-далеч, само че тъкмо в този момент би трябвало да се съсредоточим върху швейцарците “, добави играчът на Бетис.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР