Тимът на Олимпик победи като гост с 1:0 в среща

...
Тимът на Олимпик победи като гост с 1:0 в среща
Коментари Харесай

Лион се изкачи на десето място в Лига 1

Тимът на Олимпик победи като посетител с 1:0 в среща от 21-вия кръг на френската Лига 1. След четири следващи хикса и общо пет мача без триумф в шампионата, стигна до успеха, с която се изкачи на десето място във краткотрайното класиране с 28 точки. Отборът на Троа заема 17-ата позиция със 17 точки.

Единственият гол в мача бе дело на от дузпа. Френският нападател даде преднина на гостите от за 1:0 в 33-тата минута след тъкмо осъществяване от бялата точка. Дузпата бе отсъдена за игра с ръка на Ерик Палмър-Браун в наказателното поле на Олимпик Лион. 25-годишният Дембеле имаше опция да се разпише за повторно в 45-ата минута, когато бе изведен добре и стреля рисково, само че вратарят на Троа Готие Галон се намеси в точния момент. Гостите удариха и греда в края на първото полувреме след изстрел на.

Футболистите на Олимпик Лион претендираха за нова дузпа в 71-вата минута, само че такава не бе отсъдена. Десетина минути по-късно американецът Ерик Палмър-Браун пропусна късмет за Троа, а в 86-ата Джердан Шакири не съумя да се разпише за гостите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР