Тимът на Марек Юнион-Ивкони се бори срещу ЦСКА, но в

...
Тимът на Марек Юнион-Ивкони се бори срещу ЦСКА, но в
Коментари Харесай

Найден Найденов: Отиваме да се борим за победа в Добрич

Тимът на Марек Юнион-Ивкони се бори против ЦСКА, само че в последна сметка отстъпи при семейството си на „ алените “ с 0:3 гейма, в мач от десети кръг на efbet Супер Волей.

Старши-треньорът Найден Найденов съобщи, че е удовлетворен от показаното против ЦСКА и, че отборът му отива да се бори за победа в Добрич.
 ЦСКА с бърза победа над Марек в Efbet Супер Волей ЦСКА с бърза победа над Марек в Efbet Супер Волей
„ В общи линии мога да кажа, че съм удовлетворен. Показаха момчетата доста положителни неща, бориха се. Естествено имаме доста пропуски, главно в контраофанзива. А когато изпускаш по 5-6 контраатаки подред, не можеш да победиш подобен тим като ЦСКА. Важно, че през днешния ден показахме добра игра против един от мощните тимове. Трябва да се работи върху тези неща -  да се представяме добре във значимите моменти да знаем какво вършим. Но би трябвало самообладание, с 10 мача не можеш да правиш чудеса. “

Относно новото попълнение на Марек – либиецът Мохамед Гаруаш-Ташуна:

„ Той може да играе и като посрещач и като диагонал. Опитахме се днес  да го опитвам и за двата поста. Трябва му и на него време, желая да го видя да видя на кой пост е най-полезен. “

Найден Найденов разгласи, че тимът му отива да се бори за победа при гостуването си на Добруджа в последния мач от първия полусезон.

" Отборът на Добрич е  финален, няма победа. Но това не е неприятен тим, против всеки се бори. Няма да е елементарно освен това посещение. Трябва да играем добре, в случай че почистим част от грешките, може да се получи.  Отиваме да се борим за победа “ приключи треньорът на Марек.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР