Тимът на Манчестър Юнайтед трябва да бъде по-ефективен пред вратата

...
Тимът на Манчестър Юнайтед трябва да бъде по-ефективен пред вратата
Коментари Харесай

Тен Хаг критичен след успеха срещу Лутън: Длъжни сме да вкарваме повече

Тимът на Манчестър Юнайтед би трябвало да бъде по-ефективен пред вратата на противника, откакто тимът му пропиля доста голови положения при успеха над Лутън с 2:1, счита мениджърът Ерик загар Хаг, съобщи Ройтерс.

Юнайтед е на шесто място в класирането и победи в последните си 4 турнирни мача, само че три от тези триумфа бяха с един гол разлика.
 Лутън - Манчестър Юнайтед 1:2 в мач от Висшата лига
Възходът на Юнайтед продължи и с победа над Лутън

Хойлунд още веднъж свети за " алените дяволи "

Ранни попадения на Расмус Хойлунд откриха пътя на " алените дяволи " към удобна победа в неделя, само че откакто Карлтън Морис понижи за домакините, тимът от Манчестър не бе кадърен да възвърне разликата. Нидерландският треньор призна пред репортерите, че отборът му наподобява " уязвим " на моменти, откакто пропуща да убие интригата в мача.

" Пропуснахме някои в действителност съществено голови положения, които бяхме длъжни да вкараме, и знаем добре това ", сподели Тен Хаг.

" От друга страна, Лутън загуби мачове през сезона, само че единствено два пъти с повече от два гола разлика, тъй че не е елементарно тук ", добави той.

" Начинът, по който започнахме мача, беше съвършен и по този начин би трябвало да играем. Единственият проблем бе, че не бяхме точни пред гола ", съжали треньорът. " Длъжни сме да вкарваме повече, като в този момент можеше да отбележим най-малко пет попадения ", счита нидерландецът.

Манчестър Юнайтед приема Фулъм в идващия си мач, а по-късно гостува на Нотингам Форест в петия кръг на ФА Къп.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР