Тимът на Манчестър Юнайтед е отказал оферта на Тотнъм за

...
Тимът на Манчестър Юнайтед е отказал оферта на Тотнъм за
Коментари Харесай

Тотнъм с опит да вземе крило на Манчестър Юнайтед

Тимът на Манчестър Юнайтед е отказал оферта на Тотнъм за Антони Марсиал. Французинът дойде в 20-кратните първенци на Англия преди две години и впечатли в първата си акция, когато означи 17 гола, само че имаше много проблеми през вторият си сезон в клуба под управлението на Жозе Моуриньо и прекара много време на скамейката.

Крилото бе спряган като един от възможните напускащи, само че откакто направи отлична подготовка резервира мястото си при “червените дяволи”. Манчестър Юнайтед направи редица опити да притегли състезател по крилата, каквото бе желаението на Моуриньо, само че твърдо отхвърли да се раздели с Марсиал, когато Интер се опита да го включи в възможна договорка за Иван Перишич.

Тотнъм от своя страна до този миг търпи неудача на трансферния пазар, откакто се провали в опитите си да се укрепи, получавайки отводи за Вилфред Заха, Рос Баркли и Дъглъс Коща. Маурисио Почетино към момента има вяра, че може да укрепи своя отбор в оставащите няколко седмици от трансферния прозорец. По-късно през днешния ден Тотнъм гостува на Нюкасъл, а Манчестър Юнайтед приема Уест Хам в срещи от първия кръг на Висшата лига.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР