Тимът на „Легендите“, съставен от бивши играчи на Левски, спечели

...
Тимът на „Легендите“, съставен от бивши играчи на Левски, спечели
Коментари Харесай

Неприятна случка беляза благотворителния турнир на НСА, Благой Георгиев напусна терена

Тимът на „ Легендите “, формиран от някогашни играчи на Левски, завоюва благотворителния шампионат на НСА - „ Надежда за Криси “. Средствата събрани преди и по време на надпревата ще бъдат предадени на родителите на момчето, който се нуждае от скъпо лекуване в чужбина. 6 тима взеха присъединяване в шампионата. Освен спечелилите това бяха още - отбора на „ Арда “ отпред с президента Петър Пешев, чийто тим загуби финала от „ Легендите “ с 2:6, както и още тимовете на „ Благой Георгиев и другари “, „ Тони Найка и другари “, „ Медия Юнайтед “ и „ Отборът на вярата “.

Иначе противен миг беляза единия от полуфиналите. Конфликт сред Станислав Ангелов от тима на " Легендите " и Благой Георгиев бе покрай това да прерасне във физически. Цялата препирня накара Благой да напусне сърдит игрището през втората част, в миг, в който тимът му изоставаше с 1:2, а след него и всички от отбора му го последваха и по този начин демонстративно прекратиха присъединяване си в конкуренцията.

В тима на спечелилите бяха Христо Йовов, който вкара два гола на финала, Даниел Боримиров, Пелето, Дончо Донев, Йордан Господинов, Милан Коприваров, Захари Сираков и други
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР