Тимът на ЛеБрон Джеймс спечели Мача на звездите в НБА,

...
Тимът на ЛеБрон Джеймс спечели Мача на звездите в НБА,
Коментари Харесай

Селекцията на ЛеБрон Джеймс спечели Мача на звездите

Тимът на ЛеБрон Джеймс завоюва Мача на звездите в НБА, игран в Лос Анджелис. Селекцията на Джеймс се наложи над тази на Стеф Къри със 148-145 (31-42, 45-36, 33-34, 39-34).

 Тити Папазов: Още по-убеден съм, че планът Академик е най-хубавото за българския баскетбол
Тити Папазов: Още по-убеден съм, че планът Академик е най-хубавото за българския баскетбол

" Работя с извънредно виновни хора, които осъзнават огромната тежест на фланелката, която носят "

ЛеБрон беше на прага на трипъл-дабъл с 29 точки, 10 битки и 8 асистенции и за трети път в кариерата стана MVP в звездния театър.

Тази година беше зарязан обичайният формат на мач на сборни тимове на Източната и Западната конференции. Джеймс и Къри сами селектираха играчите си.

Отборът на Къри водеше първоначално. На почивката разликата беше единствено от две точки 78-76. ЛеБрон изравни с тройка за 144-144 минута и половина преди сирената. До края единствено ДеРозан съумя да означи един углавен удар, до момента в който Джеймс и Уестбрук донесоха успеха на своя тим.

Кевин Дюрант наниза 19 точки за спечелилите, а Пол Джордж приключи със 16 точки.

За изгубилите Деймиън Лилард и ДеМар ДеРоузън записаха по 21 точки. Стеф Къри се регистрира със скромните за него 11 точки.

Традиционно госи на шоуто бяха редица световноизвестни персони - актьорите Джак Никълсън, Арнолд Шварценегер, Елън Помпео и Джулиън Муур, рапърът Снуп Дог, певиците Бионсе и Риана, комедиантът Крис Рок, боксьорът Флойд Мейуедър, както и баскетболните звезди Карийм Абдул-Джабар, Джери Уест и Бил Ръсел.

 Снимка 341059
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР