Тимът на Интер иска да закупи обратно защитника на Стандард

...
Тимът на Интер иска да закупи обратно защитника на Стандард
Коментари Харесай

Интер иска да си върнe талант от Стандард

Тимът на Интер желае да закупи назад бранителя на Стандард (Лиеж) Зиньо Ваньосден, с който се раздели предишното лято, твърди Gazzettа dello Sport. " Нерадзурите " продадоха 20-годишния футболист на белгийския клуб преди една година, само че положителното показване на играча и засиленият интерес от страна на Аталанта са предиздвикали миланския гранд да изиска да си го върне. В контракта на Ваньосден същестува уговорка, с която Интер може да го закупи назад.

Освен от Аталанта към младия бранител са се насочили и от Сампдория, както и клубове от Нидерландия и Испания. Примамлива е и цената на играча, която е на стойност 12 милиона евро и се смята за много ниска на фона на днешните покупко-продажби. Отборът от Лиеж от своя страна изпитва усложнения във финансов аспект след пандемията от ковид, което може да докара до в допълнение понижаване на сумата, желана за футболиста.

Inter To Re-sign €15M Rated Vanheusden Amid Interest From Atalanta https://t.co/ZfesLaKZe0 #FCIM #ForzaInter #InterFans pic.twitter.com/ySbwOfcucV
— SempreInter (@SempreIntercom) May 9, 2020 ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР