Тимът на Fnatic е аут от най-големия турнир по League

...
Тимът на Fnatic е аут от най-големия турнир по League
Коментари Харесай

Пътят на Здравец Hylissang Гълъбов и Fnatic в Worlds приключи, оранжевите не успяха да победят EDG

Тимът на Fnatic е навън от най-големия шампионат по League of Legends за годината - World Championship, откакто финишира груповата фаза на шампионата на трета позиция с актив от 2 победи и 4 загуби. Решаваща за отпадането на тима на Здравец " Hylissang " Гълъбов бе последната загуба от EDward Gaming, когато китайският състав премаза редиците на " оранжевите " по-рано през днешния ден.

FNC завърши своята група A на трето място, успявайки да си проработи победи против огромни клубове като Evil Geniuses, Cloud9 и даже T1, по време на борбите в Северна Америка. Все отново обаче дуелите на " Медисън Скуеър Гардън ", Ню Йорк, бяха прекомерно комплицирани за нашето момче и компания и макар че започнаха своята група добре, с две сполучливи борби, 4 победи загуби ги изхвърлиха от шампионата. На първо място в групата приключи T1, следван от EDG, като това са и двата състава, които си завоюваха място за плейофите на Worlds от групата на " оранжевите ".

" След като надиграхме някои от най-хубавите на огромната сцена, нашият сезон за тази година в последна сметка завършва. Гордеем се с нашето странствуване, от самото начало възможностите бяха против нас, само че ние успяхме.Нямаше да се оправим без вас. Вашата поддръжка ни даваше сила, с цел да продължим ", благодариха от организацията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР