Тимът на Етър достигна до първа шампионатна победа във вътрешното

...
Коментари Харесай

Етър постигна първи успех в първенството |

Тимът на Етър доближи до първа турнирна победа във вътрешното състезание за сезона, откакто надделя вкъщи Царско село с 1:0 в последна среща от 14-ия кръг, осведоми БГНЕС.

Единственото попадение в мача бе осъществено от Преслав Боруков в 11-та минута. „ Болярите “ играха по-добре в мача и можеха да стигнат и до по-изразителен триумф, само че в последна сметка се поздравиха с трите точки.

Двубоят на „ Ивайло “, който по стратегия трябваше да се организира през вчерашния ден, само че бе отсрочен поради изобилния снеговалеж над Велико Търново, приключи с два червени картона.

За втори жълт от домакините бе изпъден Свилен Щерев, а от гостуващия състав към съблекалните след пряк червен картон пое Божидар Васев.

Така, Етър реализира първи триумф през акцията и първи под управлението на новия ментор Александър Томаш, който започва с нулево тъждество при гостуването на Славия.

Отборът остава на последно място със седем точки, до момента в който Царско село е на 13-а позиция с 13 пункта. В идващия кръг Етър гостува на Черно море, а Царско село гостува на Монтана.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР