Тимът на Еспаньол е изпратил жалба до Кралската испанска футболна

...
Тимът на Еспаньол е изпратил жалба до Кралската испанска футболна
Коментари Харесай

Еспаньол официално оспори резултата от дербито с Барселона

Тимът на Еспаньол е изпратил тъжба до Кралската испанска футболна федерация, с цел да оспори крайния резултат от дербито против Барселона. Двата отбора приключиха наедно 1:1 в срещата, само че позицията на “синьо-белите ” е, че Робърт Левандовски е бил включен в състава на Чави в противоречеие на разпоредбите. 
 Барселона се препъна за наслада на Реал Мадрид в нов Барселона се препъна за наслада на Реал Мадрид в нов " театър " на най-известния испански арбитър
Полякът стартира от първата минута срещата, откакто в петък стана ясно, че наказването му за получения червен картон в предходния дуел на отбора от Ла Лига е краткотрайно спряно от Централния състезателен съд в Мадрид. Еспаньол обаче продължава да оспорва това решение. 
 От Еспаньол дефинираха анулацията на наказването на Левандовски за необикновена и несправедлива От Еспаньол дефинираха анулацията на наказването на Левандовски за необикновена и несправедлива
“Преди началото на мача, клубът доброжелателно уведоми съдията на дуела господин Матеу Лаос, както и Испанската федерация за наличието на съперников състезател в единайсеторката, който би трябвало да изтърпи глоба след изгонването си за два жълти картона в предходния мач от шампионата. Еспаньол, както бе обавено и в навечерието на мача, ще употребява всички средства, с които разполага, с цел да отбрани своите ползи и тези на почитателите, съзнавайки, че тази очевидна неправда излага на риск на конкуренцията. Споменатата неправда се поддържа от едно преждевременно решение, което е изпълнено с правни непълноти, ” се споделя в позицията на Еспаньол.
 Еспаньол няма да праща свои хора на Еспаньол няма да праща свои хора на " Камп Ноу " в символ на митинг
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР