Тимът на бързо се съвзе след двете поредни загуби, записвайки

...
Тимът на бързо се съвзе след двете поредни загуби, записвайки
Коментари Харесай

Дортмунд отговори подобаващо, Холанд пак е чудовище

Тимът на бързо се съвзе след двете следващи загуби, записвайки елементарен домашен триумф с 4:0 над в среща от третия кръг на немския хайлайф. Сензацията (31’,66’) се отличи с два гола и една асистенция. едно попадение прибавиха (47’) и (90'). Герой в сянка е 17-годишният, който направи първите три голови паса.

През предишния уикенд “жълто-черните” бяха съкрушени от, а по-късно в сряда отстъпиха и на в мача за Суперкупата на страната. Отборът обаче реагира съгласно упованията и не срещна никакви проблеми против Фрайбург. Отново в игра ги нямаше и титулярният вратар, които са с дихателни проблеми, без обаче да става дума за ковид.

Помощта за Борусия пристигна от 11 500 почитатели, които бяха позволени на трибуните на “”. Те ликуваха за първи път в 31-вата, когато Холанд вкара за 1:0 с удар по земя. Две минути след почивката Рейна постави топката на главата на Джан и той удвои. В 66-ата последва нов пас на американеца към Холанд, който още веднъж не даде късмет на - 3:0. Така норвежецът към този момент има 4 попадения в 3 срещи за отбора в Бундеслигата.

Erling Haaland: Two goals (31', 66')
Emre Can: Goal (47')

Gio Reyna: Three assists
— DW Sports (@dw_sports)
В добавеното време Холанд излезе самичък против вратаря, само че устоя на изкушението и подаде към свободния Паслак, който осъществя за 4:0.

За Фрайбург това е първо проваляне след победа и тъждество в първите два кръга.
Бундеслига 3 кръг, събота 3 октомври  Борусия Дортмунд 4:0краен резулат  Фрайбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР