Тимът на Айнтрахт (Франкфурт) постигна втората си поредна победа в

...
Тимът на Айнтрахт (Франкфурт) постигна втората си поредна победа в
Коментари Харесай

Ребич и малко късмет стигнаха на Айнтрахт в Хановер

Тимът на Айнтрахт (Франкфурт) реализира втората си поредна победа в Бундеслигата, откакто победиха с 2:1 против Хановер 96 надалеч от вкъщи. Трите точки изкачиха футболистите на Нико Ковач до шестото място в таблицата, което те заемат с 13 извоювани точки, изпреварвайки днешния си противник, който е две места по-надолу с 12 точки след осем кръга.

Едно от летните попълнения на “орлите” изведе своите напред след единствено 10 минути на “HDI Арена”. Себастиан Алер вкара третия си гол за сезона, отбелязвайки за 1:0 след пас от дълбочина на различен нов - Мариус Волф. Двата отбора не пестяха напъните си и постоянно играеха на ръба на разрешеното, като това докара до два жълти картона за Франкфурт и един за домакините през първата половина. Все отново на почивката тимовете се прибраха при идентични условия и тъждество, а това се случи с помощта на Салиф Сане, който се извиси над всички след центриране от корнер в 36-ата минута и невъзмутимо преодоля Лукас Храдецки с удар с глава - 1:1.

Айнтрахт още веднъж ликуваше в 50-ата минута, само че се оказа, че насладата е къса. Хубав фалцов удар на Анте Ребич попадна в далечния ъгъл на вратата, само че попадението бе анулирано поради нарушаване на хърватския национал. В последна сметка обаче тъкмо Ребич донесе успеха на своя отбор. Това се случи в 89-ата минута, когато той стреля от сериозна отдалеченост, а след няколко подли тупвания сред бранителите, топката попадна в долния десен ъгъл на Тшаунер и обезпечи трите точки за Айнтрахт - 2:1.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА
Бундеслига 8 кръг, събота 14 октомври  Хановер 96 1:2краен резулат  Айнтрахт (Франкфурт)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР