Тимът на Арсенал се класира за четвъртия кръг на ФА

...
Тимът на Арсенал се класира за четвъртия кръг на ФА
Коментари Харесай

Артета: Добре беше играчите ми да страдат

Тимът на Арсенал се класира за четвъртия кръг на ФА Къп, откакто нощес футболистите на Микел Артета надвиха над Лийдс Юнайтед с минималното 1:0. Старши треньорът на Арсенал нямаше по какъв начин да не остане остана удовлетворен от успеха, само че въпреки всичко съобщи, че има още доста какво да се усъвършенства в играта на лондончани.

“Сега съм щастлив, само че истината е, че видяхме две разнообразни лица на нашия тим “, стартира някогашния състезател на отбора.

„ Опитах се да обясня на момчетата с какво ще се сблъскаме, а в 32-ата минута имахме едно извоювано единоборство. След почивката отношението ни, мотивацията и организацията на играта бяха на напълно друго равнище. Изглеждахме като друг тим”, съобщи Артета.

“Футболистите сами трябваше да усетят какъв брой сложен е мачът, с цел да реагират. Аз съм гледал доста мачове на Лийдс и знам по какъв начин на всеки три дни те разрушават противниците си. За моите играчи беше добре да страдат в този дуел, с цел да покажат класата си”, показа още испанецът.

В идващия кръг на конкуренцията Арсенал гостува на Борнемут. През уикенда пък имат посещение на Кристъл Палас във Висшата лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР