Тимът на Арда загуби с 0:1 контролната среща с Локомотив

...
Тимът на Арда загуби с 0:1 контролната среща с Локомотив
Коментари Харесай

Арда загуби от Локо ГО

Тимът на Арда загуби с 0:1 контролната среща с Локомотив (Горна Оряховица), която се игра на стадион " Градски " в Мъглиж.

Старши треньорът Стойчо Стоев употребява всички футболисти, като се изключи Пламен Крумов и Лукас Мартинс, които са с леки контузии. Почивка бе дадена и на Иван Караджов. След дълго неявяване в игра се появи Ерай Карадайъ, който лекуваше кръстни връзки.

Първите 45 минути тимът на Арда доминираше над своя противник. Възпитаниците на Стойчо Стоев сътвориха няколко положения пред вратата на " железничарите ", като в 15-ата минута, след безредие в наказателното поле Венцислав Бенгюзов насочи рисков удар. Малко по-късно Митко Плахов също заплаши противниковата врата. В 31-ата минута Димитър Макриев бе изведен в добра позиция, само че ударът му мина около левия непряк дирек. Единственото състояние за Локомотив Гражданско отделение бе в 34-ата минута, само че вратарят на Арда Веселин Ганев мазета топката в ъглов удар.

След почивката бяха направени няколко смени и кърджалийският отбор продължи да владее топката. В 68-ата минута дебют за Арда направи Георги Чукалов, който още при първото допиране на топката заплаши стража на Локомотив Гражданско отделение. Той насочи рисков удар към вратата на „ железничарите “, само че вратарят мазета в корнер. Също опция да се разпише имаше Джихат Кямил, след съвършен пас от Веселин Марчев. И капитанът на тима Борислав Стойчев също се включи в офанзивата за Арда, само че в 70-ата минута не съумя да осъществя гол. В 80-ата минута бе отсъден директен свободен удар в интерес на Локомотив (ГО) и зад топката застана Илия Карапетров. Той прати „ кълбото “ в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от кърджалийския пазач Веселин Ганев.

До края на дуела не се случи нищо и приключи с този резултат.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР