Тимът на Арда (Кърджали) изригна в дебюта на Стамен Белчев.

...
Тимът на Арда (Кърджали) изригна в дебюта на Стамен Белчев.
Коментари Харесай

Арда громи в дебюта на Стамен Белчев

Тимът на Арда (Кърджали) изригна в дебюта на Стамен Белчев. На " Арена Арда " домакините разпиляха с 5:0 Несебър в мач от 20-ия кръг на Втора лига. Пред няколко хиляди фенове и хубаво време играчите на " сините " имаха удобна преднина от три гола до почивката. Голмайсторът Венцислав Христов беше прецизен от дузпа в 12-ата минута, след което Веселин Марчев (30) удвои, а още веднъж Христов се разписа в 44-ата минута в шестото си попадение за сезона. През втората част двамата бранители Румен Сандев (53) и Васил Добрев (68) също записаха името си измежду голмайсторите. За 30-годишния бранител това е втори гол за клуба, до момента в който пристигналия от Септември (София) е с дебютно попадение в Арда. В края на срещата гостите означиха почетно попадение.
Така Арда записа най-голямата си победа през сезона. Досега новаците бяха означи най-вече по три гола в един мач. Това се случи против Локомотив (София), Струмска популярност и Локомотив (Горна Оряховица).

Успехът е 11-и за играчите на Арда, които се върнаха на третото място с актив от 38 точки. Те изпревариха ЦСКА 1948, който остана на четвърта позиция. Гостите записаха девета загуба и останаха с 21 точки на 12-то място.

фотоси: facebook.com/FCARDA.bg/ Втора лига 20 кръг, събота 9 март  Арда (Кърджали) 5:1краен резулат  Несебър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР