Тимът на Алфа Таури потвърди официално, че Пиер Гасли ще

...
Тимът на Алфа Таури потвърди официално, че Пиер Гасли ще
Коментари Харесай

Официално: Пиер Гасли ще продължи да кара за Алфа Таури

Тимът на Алфа Таури удостовери публично, че Пиер Гасли ще кара за тима през сезон 2021. Самият водач съобщи, че е доста благополучен от оставането си в екипа от Фаенца.

24-годишният французин стана част от тима през 2017 година За сезон 2019 отиде в Ред Бул, само че се върна в по-малкия екип в средата на спортната година. Пиер взе първите си подиум и победа с отбора.

„ Невероятно благополучен съм да продължа с Алфа Таури още един сезон “, съобщи Гасли.

„ Настоящата година върви доста добре и сме на път да запишем най-успешния сезон в историята си. Чувствам, че имаме доста мощна връзка. Възползвахме се от всяка опция, която ни се даде. Спечелването на първата ми победа бе извънреден, специфичен миг. Гордея се, че донесох втори триумф на екипа. Ще дам максимума от себе си, за са върви отборът напред. “

Шефът на Алфа Таури Франц Тост съобщи, че се надява Гасли да остане в фамилията на Ред Бул още дълго време.

„ От връщането си през предходната година той непрекъснато има необикновено положителни представяния. Доказа какъв брой е конкурентоспособен, извличайки капацитета на колата и давайки скъпа противоположна информация на инженерите си. Много е мощен, постоянно стимулиран и когато си сложи цел, дава всичко от себе си, с цел да я реализира “, добави Тост.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР