Тим Тибоу прави всичко възможно, за да направи разликата след

...
Тим Тибоу прави всичко възможно, за да направи разликата след
Коментари Харесай

Бившият играч на NFL Тим Тибоу ще даде показания пред комисията на Камарата на представителите относно сексуалното насилие над деца: OutKick Exclusive

Тим Тибоу прави всичко допустимо, с цел да направи разликата след футболната си кариера и едно от идните му старания е измежду най-важните му.

OutKick научи извънредно в четвъртък, че Тибоу е подготвен да свидетелства пред подкомисията по правосъдната комисия към Камарата на представителите по престъпността и наблюдението на федералното държавно управление, ръководена от ръководителя конгресмен Анди Бигс ( R-AZ) на 6 март. Фокусът на показанията на Тебоу и чуването ще бъде върху продължаващото повишаване на материалите за полово малтретиране на деца, които се популяризират в Съединените щати, както и в други страни.

Бивш състезател на НФЛ и сегашен оператор на ESPN, Тим Тибоу преди полуфинален плейофен мач за колежански футбол сред University of Georgia Bulldogs и The Ohio State Buckeyes на 31 декември 2022 година на стадион Mercedes-Benz в Атланта, Джорджия. (David J. Griffin/Icon Sportswire посредством Getty Images)

Tebow, посредством своята фондация Tim T...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР