Тим Коул, немско-американски интернет изследовател и критик, наричан „скитащия проповедник

...
Тим Коул, немско-американски интернет изследовател и критик, наричан „скитащия проповедник
Коментари Харесай

Интернет изследователят Тим Коул идва в България за конференция на Българската аутсорсинг асоциация


Тим Коул, немско-американски интернет откривател и критик, именуван „ скитащия просветител на Интернет “, одобри поканата да бъде преподавател на тазгодишната конференция на Българската аутсорсинг асоциация. Форумът ще се организира на 8 юни в хотел „ Интернационал “, Златни пясъци под егидата на кмета на община Варна Иван Портних. Същата вечер ще бъдат връчени годишните награди за нововъведения, високи технологии и аутсорсинг. Съорганизатори на галата са Българската аутсорсинг асоциация, Българската асоциация на софтуерните компании - БАСКОМ и община Варна, оповестяват уредниците.

Тим Коул е създател на бестселъри, публицист, създател на рубрики във водещи европейски списания и вестници, блогър, мотивационен преподавател и модератор на софтуерни конгреси по целия свят. В последната си книга " Digital Transformation " той разказва резултата от дигитализацията на стопанската система и приканва фирмите да ускорят своята промяна, с цел да бъдат същински сполучливи.

Именно цифровата промяна е във фокуса на годишната конференция на БАА. „ Очаква се на конференцията да се събере елитът на промишлеността, с цел да разиска горещи тематики като: „ Какво е въздействието на дигитализацията върху аутсорсинг промишлеността? Какви са вероятните сюжети за развиването й? Дали сме очевидци единствено на постепенен стадий или бизнесът скоро ще бъде коренно преформатиран, с цел да влезе в нова епоха. Как да моделираме ръководството на гении, с цел да бъдем сполучливи? Какви биха били резултатите от цифровата промяна върху стопанската система, образованието и непознатите вложения? “, разяснява ръководителят на асоциацията Станимир Николов.

В търсене на отговори на тези въпроси Българската аутсорсинг асоциация става хазаин на най-важната годишна среща на водачите в бранша. Тя събира над 200 водещи топ мениджъри и притежатели на компании, които разискват в дълбочина провокациите пред промишлеността, обменят опит и визии, чертаят тактики за развиване. За участници в панелите са привлечени интернационално приети специалисти в региона на аутсорсинга, ръководството на процеси и гении, стратегическите разбори и роботиката.

Международно жури ще излъчи носителите на софтуерните оскари в 13 категории измежду подалите своите кандидатури до 25 май 2018 година на http://sourcingexcellenceconference.com/awards.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР