Тим Клозе се надява да се завърне от тежката контузия

...
Тим Клозе се надява да се завърне от тежката контузия
Коментари Харесай

Ключов бранител на Норич даде надежда за ранно връщане

Тим Клозе се надява да се завърне от тежката травма на коляното до края на сезона и да помогне на Норич в борбата за оставане във Висшата лига.

Швейцарският национал пропусна старта на акцията поради проблем в бедрото, а след това получи контузия на коляното в първата си поява на терена против Кроули за Карабао Къп.

31-годишният състезател се причисли към Норич от Волфсбург през януари 2016 и бе основна част от състава на Даниел Фарке, който завоюва купата в Чемпиъншип и си обезпечи промоция във Висшата лига. Клозе призна, че е било „ извънредно “ да следи отвън терена отбора на „ канарчетата “, който стартира въодушевено и даже реализира триумф над настоящия първенец Манчестър Сити, само че оттова насетне е в серия от шест поредни загуби, които им отредиха място на дъното в класирането.

Защитникът е внимателно оптимистичен за възобновяване си и се надява да получи опция да помогне на тима в края на сезона.

„ Чувствам се добре сега. Движа се в график и изпълних всичко досега “, стартира той за клубния уебсайт. „ Следващият стадий е да махна шината и да си възвърна мускулна маса, а след това ще стартира и да търча. Позитивен съм за всичко. Не желая да споделям с акуратност по кое време ще се завърна, тъй като това ме изпълва напрегнато. Да забележим по какъв начин ще се развият нещата и да се надяваме, че ще изиграя няколко мача през акцията “, съобщи немският защитник.

Норич отстъпи вкъщи на Уотфорд с 0:2 преди интернационалната пауза и по този метод се озова на последната позиция в таблицата.

„ Нещата не се развиват по същия метод, по който бяха предишния сезон, само че всички знаехме, че това ще се случи. Разочароващото нещо е, че постоянно желая да оказа помощ, да дам съвет на останалите и да бъда там, когато са в усложнение. Наистина ни е тежко сега, само че ще излезем от проблематичната обстановка. Имам цялостно доверие на съотборниците си, че ще останат във Висшата лига и през идващия сезон “, приключи той. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР