TikToker каза, че е купил сьомга от Trader Joe's, която

...
TikToker каза, че е купил сьомга от Trader Joe's, която
Коментари Харесай

Купувач на Trader Joe`s казва, че е купил филе от сьомга от магазина, което изглежда все още има перка, прикрепена към него

TikToker сподели, че е купил сьомга от Trader Joe's, която наподобява като че ли към момента има прикрепена перка към него.

Oliver Brenner сподели парчето сьомга в TikTok.

Някои консуматори бяха изплашени, само че Brenner сподели, че „ постоянно ще стои до Trader Joe's. “

TikToker сподели, че е купил филе от сьомга от Trader Joe's, което изглеждало към момента с перка, прикрепена към него.

Оливър Бренер, 22-годишен видеоредактор и основател с над 95 000 почитатели в TikTok демонстрираха филе от сьомга, което сподели, че е купил от Trader Joe's в клип, оповестен в сряда. Към петък TikTok имаше над 5,9 милиона гледания и повече от 5000 коментара.

Бренър стартира видеото си, като се обърна към „ който дава отговор за рязането на сьомга в Trader Joe's “ и им сподели, че би трябвало да я получат „ дружно “, тъй като сподели, че е намерил перка, прикрепена към филето му от сьомга. Той продължи да подвига сьомгата към камерата, показвайки нещо като дребна перка, стърчаща от кожата.

„ Разбирам, че това е риба, добре, само че има причина да съм купувайки я от Trader Joe's ", сподели той, пошегувайки се, че би очаквал риба, която е уловил в морето, да наподобява като риба, само че не и такава, която е купил от веригата за хранителни артикули.

Trader Joe's не наподобява отговори на искане за коментар.

Бренър сподели пред Business Insider, че е купил сьомгата от Kettering, Ohio, местонахождение на Trader Joe, покрай мястото, където той се намира в Дейтън. Той сподели също, че е уверен, че парчето кожа, което стърчи от сьомгата, е перка.

„ Определено имам вяра, че е перка “, сподели той. „ Това беше първият ми път, когато видях извънредно парче върху моята сьомга от Trader Joe's и съм чест покупател. “

Бренър сподели, че в никакъв случай не е мислил да върне филето, като е избрал просто да отстрани перката и останалото от кожата, преди да я подготвя.

„ Виждайки, че това е риба и че перките са част от нейната анатомия, не виждах причина да я връщам “, сподели той.

< p> Въпреки това, откритието на Бренер остави някои консуматори на TikTok в цялостен потрес.

„ Кожата на рибата е задоволително лоша… само че перка? Няма да мога да хапвам с дни “, написа един консуматор в коментар който има над 3600 лайкове.

„ Не, тъй като ще се опасявам да го хапвам “, написа различен.

Сред мненията имаше някои, оставени от консуматори, които споделиха, че са не запомнили от кое място идва купената от магазина сьомга.

„ Никога не съм имал поради, че сьомгата има перки в един миг “, написа един консуматор.

„ Защо ахнах, като че ли в никакъв случай не съм виждал риба “, включи се различен.

В същия ден, когато разгласява истинското си видео, Бренер показа следващо видео в TikTok, в което споделя, че се е върнал при Trader Joe's, с цел да купи точното парче филе от сьомга като тест. Последният му TikTok, обвързван със сьомга, имаше над 21 800 гледания към петък.

„ Няма да се откажа от моето момиче мис TJ просто по този начин, тъй че през днешния ден още веднъж се върнах при Trader Joe's “, той сподели, добавяйки, че сьомгата е едно от единствените неща, които може да яде, защото е на пречистване.

Но когато се върна вкъщи, с цел да отвори сьомгата, Бренер сподели, че е намерил нещо, което наподобява като парче отпусната кожа или част от перка, прикрепена към новото филе.

„ Всички, даже не мога да измисля тези нелепости “, сподели Бренер.

„ Наистина не знам какво е това ", добави той. „ Но знам, че не би трябвало да е там. “

Въпреки че Бренер наподобява е имал същото необичайно прекарване два пъти, той сподели на BI, че това не го е попречило да се върне в Trader Joe's в бъдеще или от пазаруване на риба от магазина за хранителни артикули.

„ Винаги ще поддържам Trader Joe's “, сподели той. „ Ако парчето е било перка, тогава не е толкоз огромна работа, тъй като в края на деня е риба. “

Прочетете истинската публикация в Insider

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР