TikTok звездите доказват, че не са събитие за един ден

...
TikTok звездите доказват, че не са събитие за един ден
Коментари Харесай

Тиктокъри, които преминаха на друго ниво и сега са... топ музикални звезди

TikTok звездите потвърждават, че не са събитие за един ден и атакуват други пазари, които сигурно ще им донесат още популярност, почитатели и пари. Едни от най-големите онлайн звезди в платформата са се насочили към музиката и към този момент се борят за първи места и награди. Конкуренцията се обрисува сериозна, само че те се борят непременно, с цел да бъдат топ. Ето кои тиктокъри станаха и музикални звезди:

Бела Порч

Бела е известна с това, че има едно от най-гледаните клипчета в TikTok, само че това не ѝ стигаше и реше да стане певица. Дебютната ѝ ария се споделя " Build a Bitch " и се завъртя в нета през май 2021 година, а към днешна дата парчето има близо 300 млн. гледания. Е, наподобява, че Бела несъмнено знае по какъв начин се прави бизнес и не се бави, а работи.

Виж още: Откачени, странни или просто разнообразни? Хобитата на едни от най-големите холивудски звезди 

Неса Барет

Красавицата е единствено на 19 години, само че към този момент е топ звезда. Тя също започва с къси клипчета в TikTok, който ѝ стана също стеснен и внезапно стана магията - оказа се, че и тя може да пее. Неса към този момент има няколко песни, които се радват на голяма известност след Gen-Z.

Виж още: Тя е на 24, той на 54: Тина Кунаки и Венсан Касел са все по този начин бясно влюбени един в различен

Джейдън Хослер

Той е известне също и като Jxdn, единствено на 20 години и към този момент поп сензация. Дълго време и той бе топ тиктокър и се радваше на милиони почитатели от целия свят, само че през преломната 2020 година, направи завой в кариерата си и стана артист. Дебютът му е с парчето " Comatose " и се одобри добре, само че несъмнено на този стадий не е избухнал към момента с нещо голямо, сходно на девойките. П.С. Джейдън и Неса са гаджета и като двойка са супер сполучливи.

Изображение: https://www.instagram.com/nessabarrett/ 

https://www.instagram.com/bellapoarch/ 

https://www.instagram.com/jadenhossler/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР