TikTok започна да пуска платформата TikTok Notes като конкурент на

...
TikTok започна да пуска платформата TikTok Notes като конкурент на
Коментари Харесай

TikTok започна да тества Notes – конкурентът на Instagram

TikTok стартира да пуска платформата TikTok Notes като съперник на Instagram — приложенията за Android и iOS са налични „ за евакуиране и лимитирано тестване в Австралия и Канада “.

Съдейки по оповестените скрийншоти от приложението на формалната страница на TikTok в обществената мрежа X, TikTok Notes има някои разлики от Instagram: на новата платформа фотосите са съпроводени освен от текстова обява, само че и от нейното заглавие. Същевременно, към лентата с изявления от абонираните консуматори, приложението предлага и страница „ За вас “. Тя е проведена сходно на началната страница на Pinterest, само че има по-малка решетка от две колони — евентуално ще включва изявленията от сметките, сходни на тези, които следвате.

Освен няколкото отличителни черти, приликата с Instagram е много мощна и необикновена. Традиционно Meta се занимава с прекопирване на функционалности от други платформи: подобен беше казусът със секцията Stories, заимствана от Snapchat, и Reels, която бе копирана от TikTok. Очевидно появяването на TikTok Notes е противоположен развой.

TikTok анонсира приложението за шерване на фотоси доскоро повече от седмица, като изпрати вести до потребителите за идното стартиране на платформата за шерване на фотоси TikTok Notes.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР