TikTok обяви създаването на верига ресторанти в САЩ под марката

...
TikTok обяви създаването на верига ресторанти в САЩ под марката
Коментари Харесай

TikTok започва да доставя храна, отваря 300 ресторанта в САЩ

TikTok разгласи основаването на верига заведения за хранене в Съединени американски щати под марката TikTok Kitchen, която ще се занимава с доставка на подготвена храна, написа Bloomberg. През март следващата година в страната ще бъдат отворени 300 ресторанта под този бранд. Менюто ще включва най-популярните все още ястия в приложението като " Tiktok паста ", " макаронени чипсове " и " царевични ребра ".

За основаването на веригата заведения за хранене TikTok подписа партньорство с компанията Virtual Dining Concepts, която оказва помощ на известни персони и блогъри да навлязат на този пазар. Нейният съосновател Робърт Ърл описа, че се възнамерява да отворят повече от хиляда ресторанта до края на 2022 година „ Вижте, цифрите демонстрират, че тази платформа има милиард непрекъснато ангажирани гости месечно. За първи път имаме марка с публика от стотици милиони хора “, споделя Ърл.

Менюто ще се актуализира на всеки три месеца. Според Ърл, в случай че обещано ядене стане известно в приложението, то може да бъде добавяно към асортимента. Засега не е ясно дали такива „ вирусни “ ястия като печена паста от фета (въпросната „ тикток паста “, трансформирала се в най-популярното ядене за 2021 година в търсачката на Google) ще останат непрекъсната част от менюто. Представители на TikTok обявиха, че облагите от заведенията за хранене ще бъдат споделяни с създателите на рецептите, добавени в менюто. По този метод компанията желае да поддържа кулинарните гении на своята платформа.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР