TikTok е разследван от медийния регулатор на Обединеното кралство поради

...
TikTok е разследван от медийния регулатор на Обединеното кралство поради
Коментари Харесай

Регулаторът в Обединеното кралство проучва TikTok за родителския контрол

TikTok е разследван от медийния регулатор на Обединеното кралство заради опасения, че видеоприложението, притежавано от Китай, е предоставило „ неточна “ информация за родителския надзор, до момента в който надзорният орган ускорява напъните си да защищава децата от нездравословни онлайн материал.

Ofcom съобщи в четвъртък, че има „ рационални учредения да счита, че “ притежаваният от ByteDance TikTok е нарушил законовите си отговорности и съобщи, че може да предприеме насилствени дейности.

TikTok, говорейки откакто новината за сондата избухна, упрекна механически проблем, довел до даването на неточни данни. Компанията сподели, че е уведомила регулатора и работи бързо за премахване на казуса. Той сподели, че възнамерява да даде точните данни допустимо най-скоро.

Ofcom е поискала информация от TikTok, с цел да разбере и следи по какъв начин работи родителският надзор на вирусната видео платформа. Регулаторът в четвъртък сподели, че „ наличните доказателства сочат, че предоставената информация “... м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР