TikTok даде шанс на мнозина да се прочуят за отрицателно

...
TikTok даде шанс на мнозина да се прочуят за отрицателно
Коментари Харесай

Дебютният сингъл на звездата от TikTok – Адисън Рей

TikTok даде късмет на мнозина да се прочуят за негативно време. Така единствено няколко милиона почитатели разделят 20-годишната Адисън Рей от първото място по известност, което сега е заето от Чарли Д`Амелио. Но да бъде в ролята на подвластничка очевидно не е проблем за Адисън - по всичко проличава, че тя е все по този начин захласната от музиката.
 Чарли Д'Амелио, 2 Chix и какво умъртви пристрастеността на Кралицата на TikTok
Какво умъртви пристрастеността в Кралицата на TikTok

Славата e нож с две остриета

Адисън Рей основава профила си в TikTok през лятото на 2019 година и през днешния ден към този момент се радва на цели 78 милиона почитатели. За по-малко от две години 20-годишната танцьорка съумя да построи цяла империя от артикули, брандирани с нейното име.

От броени дни името й се спряга интензивно и в музикалните медии, а мотивът е дебютният й поп сингъл " Obsessed ".

Продуценти на песента са Бени Бланко (Джъстин Бийбър, Ед Шийрън), Блейк Слаткин (J Balvin, Juice Wrld) и Райън Макмеън (Холзи) - все остарели кучета в музикалния отрасъл, които по всяка възможност ще предизвикват Адисън в кариерата й на музикант.

Иначе, младата Рей танцува от шестгодишна и надали е предполагала до каква степен ще стигне. И както самата тя споделя пред Rolling Stone, не знае какво толкоз я е привличало в танците (и продължава да я привлича).

Рей изтегля TikTok, тъкмо когато я одобряват да следва публицистика в държавния университет в Луизиана. Само за няколко месеца провокациите и танците й в обществената мрежа набират такава известност, че тя не помни за следването и се мести в Лос Анджелис.
 TikTok, Creator Portal и по какъв начин се събират милиони фенове онлайн
Как да станем звезди в TikTok

Трикове и за начинаещи, и за напреднали

По данни на Forbes за предходната година, Адисън води в класацията на TikTok за най-скъпо платените звезди в обществената мрежа с доходи от 5 милиона щатски $. Успява да ги събере в границите на година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР