Тики Барбър не е убеден. За да може Зак Уилсън

...
Тики Барбър не е убеден. За да може Зак Уилсън
Коментари Харесай

Тики Барбър отново се разтоварва срещу Зак Уилсън с изказвания за „страх“

Тики Барбър не е уверен.

За да може Зак Уилсън сполучливо да излети, Барбър сподели, че има вяра, че борещият се куотърбек първо би трябвало да преодолее страха си от неуспех.

Когато обсъждаха неотдавна възобновения титуляр на Джетс в сряда, страхотният състезател на Джайънтс изрази мнение, че безпокойството на Уилсън го е „ задържало “ през огромна част от тригодишната му кариера в Ню Йорк.

„ Нещото, което в действителност го възпираше през цялата му кариера, е неспособността му да поема риск. Той се опасява от неуспех “, сподели Барбър, в този момент водещ на WFAN.

„ Това се случва, когато са ти дадени неща в живота и не знаеш по какъв начин да се оправиш с неуспеха. Провалът е най-важното нещо, което всеки може да изпита. Смучеш известно време, познай какво, измисляш по какъв начин да не смучеш, в противоположен случай не го правиш. Зак се опасява да не се провали, опасява се да не разочарова тима си.

„ … Той желае да бъде обичан, само че единственият метод да бъде обичан е да се провали и да успее. Той е ужасяващ от това. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР