Тикет системата е готова. Предстои до края на месеца да

...
Тикет системата е готова. Предстои до края на месеца да
Коментари Харесай

Тикет системата е готова

Тикет системата е подготвена. Предстои до края на месеца да проработят и валидаторите в наземния превоз в столицата . Това сподели шефът на Центъра за градска подвижност Димитър Дилчев, заяви БГНЕС.

Дилчев уточни, че банковата или кредитна карта се трансформира в билет за пътуването и може да се употребява във всяко транспортно средство като при постигане на сумата от 4 лева се таксува дневна карта и повече средства не се взимат.

Директорът на ЦГМ към момента не се знае дали таксуването ще бъде на време или разстояние и това решение следва да се вземе от Столичния общински съвет.

Контрольорите ще ревизират дали е осъществено възнаграждение като на специфични устройства се чекира картата, с която е осъществено заплащането на услугата. Той показва и по какъв начин лидерът с две натискания издава билет на цена от 1,60 лева
 Безплатни обиколки в София с автобуси и трамваи от XX век
Безплатни обиколки в София с автобуси и трамваи от XX век

Ще има и ревю на транспортните средства

Дилчев посочи, че едвам 3% от пасажерите пътуват с билет за 1,60 лева До месец пък ще бъдат направени 5 нови навеса , които ще бъдат сложени в София и при обезпечаване на финансиране, има подготвеност за масирана замяна на спирконавесите в града.

През март пък ще стартира отлаганият и дълго чакан ремонт на трамвайното трасе и контактната мрежа на " Цар Борис III ".

Кръстев добави, че следва доставката на 30 електробуса, 25 трамвая и 30 тролейбуса, с които ще бъде изцяло приключена подмяната на старите тролейбуси с нови.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР