Тихомира Дичева на 34 години от Павликени има спешна нужда

...
Тихомира Дичева на 34 години от Павликени има спешна нужда
Коментари Харесай

Тихомира има нужда от нашата помощ, за да продължи живота си

Тихомира Дичева на 34 години от Павликени има незабавна потребност от средства за бъбречна трансплантация.
" Моята диагноза е хронична бъбречна недостатъчност; Мезангиокапилярен гломерулонефрит. Заболяването ми датира от 2005 година, като е направена и бъбречна пункция. Последва патогенетично лекуване с кортикостероиди до преди две години, само че с течение на събитията се утежних и бъбреците понижиха функционалността си фрапантно ", споделя младата жена в писмо, изпратено до.
" Състоянието ми наложи да стартира хемодиализа в Севлиево през октомври 2017 година: три пъти в седмицата по 4 часа. Налага се незабавна трансплантация на бъбрек в Турция, тъй като при продължителна хемодиализа, се повреждат и другите органи ", споделя още тя.
Става ясно, че дамата е посетила клиника в Турция на 08.07.2019 година като са направени проучвания на Тихомира и нейната майка, която обаче не е подобаваща за донор. " За момента нямам искащ донор, който да ми помогне. Остават още 2000 Евро да се съберат, с цел да се добави пакета от офертата, които ни удържаха за проучванията и за медикаменти след трансплантацията ", споделя още Тихомира Дичева и споделя, че тази сума е непостижима за мен и моето семейство.
" Аз имам вяра в чудеса и бленувам за един естествен живот и някой ден щастието и на мен да се усмихне. Моля всички положителни хора за съпричастност! Без Вашата помощ не бих могла да се оправя!Много благодаря на всеки, който ще ми подаде ръка ", приключва разказът на Тихомира.

" УниКредит Булбанк " АД
IBAN: BG05UNCR70001523096793
BIC: UNCRBGSF
Титуляр: Тихомира Мирославова Дичева
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР