Тихомир се превърна в Мелиса и обяви за промяната в

...
Тихомир се превърна в Мелиса и обяви за промяната в
Коментари Харесай

Тихомир от Фермата вече е жена


Тихомир се трансформира в Мелиса и разгласи за смяната в обществените мрежи, а повече за своя преход (т.нар. transition) ще опише в идващите дни във Facebook. Познатият до наскоро като мъж субект разгласи, че е транс, а до каква степен ще му стигне куражът да обезобрази тялото си не можем да гадаем.

“Истината е, че доста дълги години отлагах това и в този момент последвам сърцето си същински. Осъзнавам, че съм тръгнала по много сложен и дълъг път”, споделя индивидът, който единствено до преди месеци изглеждаше като твърд мъжага, е към този момент приказва за себе си в женски жанр.



Тихомир, който към този момент упорства да го назовават Мелиса

“Още от дребна се усещах друга, играех си с кукли, харесвах женски облекла, само че от момента, в който започнах да се занимавам с културизъм и затова химия и надпревари, неприятният резултат на тестостерона, който всеки бодибилдър приема, замаскира моята действителна същина и еднаквост.

Аз взимах тестостерон дълги години поради надпреварите и тъкмо това подтискаше женското в мен. Но когато дремя, в съня си постоянно съм жена. Това постоянно е било прикрито надълбоко в мен.”

" Наистина не разбирам за какво този човек си го аргументи. Та той си промени целия живот. До колкото си припомням беше играч по културизъм. По принцип не е доста хубав, само че с това напомпано тяло изглеждаше добре. Сега към този момент си е противен, за жалост ще се трансформира в грозно сходство на жена, разясняват гневни към този момент някогашни почитатели на Тихомир. Други допускат, че такива хора вършат сходни неща тъй като е съвременно или пък за доза внимание.

" Това налагане на демократични хрумвания към този момент стана супер ужасно, подменя обичайни полезности, а не трябва. Не може да не ти е проблем да кажеш, че си гей 30 години, а внезапно на 31 да станеш жена. Това не идва ей по този начин. Както и да е, жив и здрав да е, беше ми приветлив, към този момент не ", обобщава различен.

" И на мен ми беше мъчно да възприема Тишо като Мелиса, да не приказваме, че образната смяна и все още е фрапантна, само че това са обстоятелствата ", поставя край различен консуматор в обществената мрежа.



Тихомир, какъвто повече в никакъв случай няма да го видите
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР