Тихомир от Фермата“, който въртеше бурна любов с Емили, ще

...
Тихомир от Фермата“, който въртеше бурна любов с Емили, ще
Коментари Харесай

Какво доживяхме?! Тихомир се жени за Елизабет, Емили Tротинетката им става дъщеря

Тихомир от „ Фермата “, който въртеше бурна обич с Емили, ще се дами за Елизабет, с която ги среща самата Емили. Припомняме, че Тихомир преди време беше станал жена – Мелиса, а в този момент още веднъж е мъж.
Историята е много странна, тъй като тримата не престават да живеят дружно. А Емили непрекъснато написа по фотосите, които разгласява в обществените мрежи, че двамата са нейните мъж и жена, а тя е тяхното дете.
В същото време въпросната Елизабет, която неизбежно добавя името си с Тейлър, бе атакувана от известен влогър, че желае да се бракува с Тихомир, тъй като младежът разполага с пари, написа „ България Днес “.
„ Това не е правилно! Тези хора, които настояват, че съм с Тихомир поради пари, желаят да ни разделят “, безапелационна е Елизабет. На същото мнение е и някогашният културист. В своите изявления той постоянно се изяснява в обич на Елизабет.
Точка слага Емили, която твърди: „ Невъзможно е да ни разделят. Аз ще бъда с тях до гроб! Те са моят брачен партньор и брачна половинка! “. После добавя: „ Те са и моите татко и майка “. Елизабет пък назовава Емили „ моя щерка “. Объркано, нали?
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР