Тихомир Иванов и Митко Ценов ще открият българското участие на

...
Тихомир Иванов и Митко Ценов ще открият българското участие на
Коментари Харесай

Тихомир Иванов и Митко Ценов откриват българското участие на Европейското в Торун

Тихомир Иванов и Митко Ценов ще открият българското присъединяване на Европейското състезание по лека атлетика в зала в Торун (Полша), което започва довечера. Първи от родните състезатели ще се появи Тихомир Иванов в бранша за скок на височина. Плевенчанинът стартира в 20:00 часа българко време, като квалификационната норма за край е 2.28 метра. Именно това е и персоналният връх на Иванов в зала. През сезона той има най-хубаво достижение от 2.25 м.

В бранша ще излязат 14 състезатели, като на край се класират всички преодоляли 2.28 м или осмината с най-хубави резултати в квалификациите.

Митко Ценов пък ще застане на старт в бягането на 1500 метра в 21:40 часа българско време през днешния ден. Той е в третата от четирите серии, като компания ще му прави не какъв да е, а европейският първенец Якоб Ингебрицен. За финала се класират първите двама от всяка от четирите серии плюс четирите най-хубави “губещи” времена. Личният връх на Ценов в дисциплината е 3:44.32 минути, като в неговата серия 10 от 13-те участника са с по-добри резултати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР