Тихомир е млад мъж на 36 години, който се бори

...
Тихомир е млад мъж на 36 години, който се бори
Коментари Харесай

Тихомир отиде на профилактичен преглед при лекаря, а там научи най-страшното

Тихомир е млад мъж на 36 години, който се бори с заболяването бъбречна непълнота от пет години. Заболяването е открито през август 2013 година при профилактичен обзор без субективни недоволства. Тихомир стартира интензивно патогенетично лекуване, само че, за жалост, то не възпира прогресията на бъбречната непълнота и от октомври 2015 година е на перитонеална диализа.

А тя е обвързвана с непрестанна болежка, безпределно доста ограничавания и непрестанен боязън от гибелта, оповестява bTV.
Заболяването на Тихомир води и редица други болести със себе си (ренална остеодистрофия, вторична артериална хипертония и вторична хиперурикимия).
Така от три години той живее, с помощта на поддържащото лекуване. С всеки минал ден положението му се утежнява.
През тези три години Тихомир отслабва с повече от 30 кг. В последните месеци получава и зараза на корема и червата, която още се лекува.
От към две години е в листата за чакащи, само че без резултат. Сега, след консултация с лекари в Турция, му се отваря опция за бъбречна трансплантация, която е единственият излаз за него. За тази интервенция са нужни 25 000 евро – сума, непостижима за фамилията.
Ако желаете да помогнете на Тихомир, можете да го извършите:

Дарителска сметка:
IBAN BG79FINV91501317121061
BIC FINVBGSF
Първа капиталова банка
титуляр: Тихомир Георгиев Типченски
SMS на къс номер 17 777 : DMS TIHOMIR (само на латиница)
Телефон за връзка с Тихомир : 0894 69 40 49
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР