Тихомир Безлов от програма Сигурност от Център за наблюдение на

...
Тихомир Безлов от програма Сигурност от Център за наблюдение на
Коментари Харесай

Тихомир Безлов: Доходите са причина за увличане на МВР - служители в мигрантския трафик

Тихомир Безлов от стратегия " Сигурност " от Център за наблюдаване на демокрацията, разяснява по Нова нюз нещастието с двамата починали служители на реда в Бургас:  

" Очаквано беше да има служители на реда, съдействали за трафика на мигранти, какъв тъкмо е броят им в каналджийските схеми, надали някой може да каже. 

Това не е първата вълна нелегално преминаващи мигранти. Голямата вълна беше 2013-та, 2016-та, тогава гърците построиха стените си за ограничаване и лятото на 2013-та сходно на в този момент внезапно мигрантите потеглиха през Гърция към България. Бяха разпределени по 100-тина метра. 

Тогава проблемът беше, че служителите на реда от вътрешността от страната стартират " да се заразяват всеобщо ". Връщаха се с една кола пари. 
Ако сте под голям напън за висок приход, ще болестите огромен % от хората. Тогава полемиката беше - в случай че вземем да арестуваме всички, няма кой да остане на границата. 

Министерство на вътрешните работи не е някакво изключение, може да видите и в частния бранш - един дълъг интервал на преход - механизмите на този приход са задоволително комплицирани и огромни. Имате опция да влезете в администрация или политика за един приход. Проблемът е, че има цялостни системи на корупция. Друг проблем е, че няма механизъм за последствията. "  
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР