Тихата война между голямата дъщеря на Стефан Шарлопов и втората

...
Тихата война между голямата дъщеря на Стефан Шарлопов и втората
Коментари Харесай

Щерката на покойния Шарлопов за мащехата си Бояна: Тази жена погази паметта на татко с шофьора му, никога няма да й простя!

Тихата война сред огромната щерка на Стефан Шарлопов и втората му брачна половинка не стопира към този момент цели 5 години. Двете се ненавиждат, въпреки Бояна да пробва да скрие този факт от обществеността.

Вдовицата неотдавна беше посетител на Мон Дьо по Нова телевизия, където разказа връзките с Ева просто като отчуждени. Дори опита да се показа като жертва, която доста я е заболяло, че доведената й щерка се е отдалечила от нея след гибелта на предприемача, който си отиде от този свят едвам на 55-годишна възраст.

Според множеството информации основната причина за враждата сред двете дами не са парите, въпреки и те да играят роля. Ева и до през днешния ден не можела да елементарни на Бояна, че единствено няколко месеца след гибелта на татко й жена му афиширала връзката си с водача му.

Преди 5 години младата вдовица беше луда по служителя на фамилията. Водеше го на почивки, по заведения, в чужбина и къде ли още не, освен това с парите на Шарлопов.

Това Ева по този начин и не могла да превъзмогне и дефинитивно развалила взаимоотношенията си с мащехата си. Към днешна дата двете не се чували дори по празници.

Допълнително нагнетила ситуацията и подялбата на бизнеса на Стефан. Бояна взе по-печелившата част, а точно хотелиерската. Тя твърди, че по този начин е желала Ева, само че съгласно слуховете вдовицата с безсрамие съумяла да заграби хотелите, от които през днешния ден печели милиони.

Инфо: Crimesbg.com

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР