Тиха война тлее между Роксана и Теди Александрова. Враждата изглежда

...
Тиха война тлее между Роксана и Теди Александрова. Враждата изглежда
Коментари Харесай

Роксана На Война С Теди Александрова

Тиха война тлее сред Роксана и Теди Александрова. Враждата наподобява трае от 2013 година, когато се заприказва, че двете млади пайнерки ще вършат трио с колежката си Мария Петрова. По парчето сякаш работеха композитор и текстописец, само че изненадващо, до момента в който всички чакаха премиера, последва мъртвило. За триото повече не се чу.

И въпреки всичко никой не подозираше за напрежение сред певиците, защото малко по-късно Роксана и Теди Александрова показаха в дует националната ария “Честност и доброта”. Пътуваха дружно и по участия в чужбина. И внезапно двете приятелки, които все се хвалеха една друга по изявленията, разредиха съвместите си изяви.

В сектора се приказва, че певиците се подминавали и не си говорели. За раздор с колежка показа преди дни и Роксана. Без да загатва имена, ромката посочи, че единствено с една певица не е в положителни връзки.

“Има една персона, този 1%, който оставих, която има проблем с мен, не аз с нея, наблягам. Ако тя един ден покаже благосклонност, без значение от всичко, не споделям, че би трябвало да се извинява, не ми би трябвало никакво опрощение, нито пребивавам за това, нито пък значи нещо за мен. Просто да покаже предпочитание и да каже: “Ей, това в действителност беше глупаво” – за мен това би било задоволително, тъй като в действителност тази история е доста глупава и смешна. През всичките тези години съм чула доста гризни и обидни неща за себе си, само че аз съм дала прошка за това, тъй като е по дребна от мен и може да има право да сгреши”, съобщи Роксана.

Тя не загатна име, нито загатна за коя колежка приказва. Не е коментирала и последвалите догатки, че става дума за Теди Александрова. И въпреки всичко освен в брашна, а и феновете им незабавно акцентираха, че по всяка възможност Роксана има омраза с изпълнителката на “Най-боли ме”, написа Уикенд. Каква е повода за развалената им дружба, към този момент остава тайнственост. Роксана заобикаля и тази тематика. Затова пък признава, че може да е в положителни връзки с всичките си сътрудници, само че това не значи, че не си е неволи от тях.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР